• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τι προγράμματα να επιλέξω

Train with the best

Fitness Lifestyle Club

40+ ώρες με 10+ διαφορετικά προγράμματα προσφέρονται στο Fitness Lifestyle Club και είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι να πρωτοκάνει ! 

Για αυτό ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό κατανόησης και χρήσης των προγραμμάτων μας που ελπίζουμε να βοηθήσει! 

Διαδικασία αποκατάστασης

Αν ξεκινάτε τώρα άσκηση, και υπάρχουν χρόνια ή άλλα θέματα υγείας, ή κάποιος τραυματισμός καλό είναι να αξιοποιήσετε την δωρεάν επίσκεψη personal training που δίνουμε σε όλους τους καινούριους μας ασκούμενους.

Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε όλο το ιστορικό σας με έναν/μια από τους προπονητές/τριες μας και να σας κατευθύνει ακόμα πιο εξειδικευμένα για το τι πρόγραμμα είναι καλό να ακολουθήσετε. Ιδανικά στην αρχή θα σας προτείναμε να ξεκινήσετε με Reformer Pilates που θα σας υποστηρίξει στα πρώτα βήματα αλλά θα σας βοηθήσετε να αναπτύξετε δύναμη και κινητικότητα με τη μέγιστη ασφάλεια.

Τα πρώτα σας βήματα

Αν ξεκινάτε τώρα άσκηση μετά από καιρό, αλλά δεν έχετε κάποιο ενεργό θέμα υγειάς ή τραυματισμού μπορείτε να ξεκινήσετε με κάποιο πρόγραμμα Pilates, Reformer ή Mat pilates με Props και σταδιακά θα συζητήσετε και με τους προπονητές μας που σας παρακολουθούν να μπείτε και σε πιο δυναμικά προγράμματα όπως TRX, 3D Functional και shape up ή αν προτιμάτε mind & body κατεύθυνση yogaκαι aerial yoga.

Αν προτιμάτε πιο δυναμική προπόνηση και θέλετε να μπείτε στα βάρη μπορείτε να αξιοποιήσετε την δωρεάν επίσκεψη personal training στα βάρη και να σας βγάλουμε ένα πρόγραμμα άσκησης ειδικά για εσάς για μια σωστή περίοδο προσαρμογής και σταδιακά να μπείτε και στα πιο δυναμικά προγράμματα.

Βελτίωση αντοχής/Αερόβια ικανότητα

Αν θέλετε να βελτιώσετε την αντοχή και την αερόβια σας ικανότητα ιδανικό πρόγραμμα είναι το spinning. Με ένα τέτοιο πρόγραμμα ενεργοποιείτε άμεσα το σωματικό λίπος, και καταναλώνετε και μεγάλη ποσότητα θερμίδων. Αν σας αρέσουν οι αντιστάσεις, και θέλετε παράλληλα και αντοχή και αντοχή στη δύναμη προτιμήστε τα προγράμματα crosstraining και shape up.

Μυική Ανάπτυξη/Γράμμωση

Αν θέλετε να αυξήσετε μυϊκή μάζα καλό είναι να αξιοποιήσετε και τον χώρο μας με τα βάρη και να συζητήσουμε μαζί για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με στόχο την μυϊκή υπερτροφίας. Παράλληλα αν θέλετε να αδυνατίσετε δηλαδή να μεγιστοποιήσετε την κατανάλωση θερμίδων στα βάρη σας προτείνουμε το shape up και το Body Bars!

Προχωρημένοι/Προγράμματα υψηλής έντασης

Αν είστε προχωρημένοι και εξοικειωμένοι με την άσκηση και θέλετε ένταση στα προγράμματα σας θα σας προτείναμε το functional, το Body Bars και το TRX. Και αν σας αρέσουν τα πραγματικά hardcore προγράμματα και δεν έχετε κανένα θέμα υγείας, θα σας προτείναμε Crosstraining, μια προσαρμογή του CrossFit για γυμναστήριο. Ένταση και μέγιστη κατανάλωση θερμίδων θα βρείτε και στο spinning φυσικά που όμως έχει σαν στόχο την αντοχή ενώ τα υπόλοιπα εστιάζουν στην αντοχή στη δύναμη!

Μείωση σωματικού λίπους/Αδυνάτισμα/Γράμμωση

Αν ενδιαφέρεστε για αδυνάτισμα δηλαδή μείωση σωματικού λίπους θα σας προτείναμε και πάλι Personal Training για πιο εξειδικευμένη, γρήγορη και εξασφαλισμένη διαδικασία.

Αν προτιμάστε όμως τα ομαδικά προγράμματα μπορείτε να πετύχετε ιδανικό αποτέλεσμα κάνοντας συνδυασμό 3 προγραμμάτων: 1) προγράμματα για μέγιστη κατανάλωση θερμίδων όπως functional, trx, body bars, crosstraining 2) αερόβια προπόνηση στα μηχανήματα ή στο spinning και 3) προπόνηση στα βάρη με στόχο την μυϊκή υπερτροφία και τη διατήρηση του μεταβολισμού. Φυσικά παράλληλα και με διατροφική υποστήριξη που σας τη παρέχουμε δωρεάν με τις κάρτες VIP.

Mind & Body/Mobilty/Αντεμετώπιση stress

Αν τέλος ενδιαφέρεστε περισσότερο για ήρεμα προγράμματα mobility και ευλυγισίας, είτε για αποτοξίνωση και καταπολέμηση stress και ήπια γενική ενδυνάμωση μπορείτε να επιλέξετε στην αρχή προγράμματα reformer και mat pilates και σταδιακά και προγράμματα yoga και aerial yoga.