• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Small Groups

small groups
train with the best

Small Groups

Με 40 ώρες προγραμμάτων την εβδομάδα και πάνω από 10 διαφορετικά είδη μαθημάτων μπορείτε να αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας στο Fitness Lifestyle Club σε όποια προπονητική φάση βρίσκεστε.

Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για όλες τις προτιμήσεις, ηλικίες και προπονητικά επίπεδα. Στα κλειστά τμήματα έως maximum 10 ατόμων μπορείτε να βρείτε από ήπιο Reformer & Mat Pilates ιδανικό για το ξεκίνημά σας ή κατά την αποκατάστασή σας, μέχρι και Yoga και Aerial Yoga, Functional 3D, TRX, Body Bars αλλά και Spinning, Crosstraining και Boxing αν είστε fans της πιο hardcore μορφής άσκησης.

Train with the best

Προγράμματα Small Group

TRX SUSPENSION TRAINING

Δυναμικό πρόγραμμα με ιμάντες και ασκησιολόγιο με το βάρος του σώματος για γενική μυϊκή ενδυνάμωση, αντοχή στη δύναμη και σύσφιξη, σε μεσαίο και προχωρημένο επίπεδο που είναι ιδανικό για όλους από αθλητές μέχρι και άτομα σε διαδικασία αποκατάστασης.

3D Functional

Τρισδιάστατο! To ιδανικό πρόγραμμα για γραμμωμένα λεπτά πόδια, χέρια και κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσασταν με μια μεγάλη ποικιλία από δυναμικές ασκήσεις. Η επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος θα υποστηρίξει την προσπάθειά σας για αδυνάτισμα με τόνωση σε όλα τα κατάλληλα σημεία.

BODY BARS

Η προπόνηση με βάρη τώρα και σε ομαδικό πρόγραμμα! Για όλους εσάς που δεν προπονείστε με τη «κλασσική προπόνηση στα βάρη» και θέλετε κάτι πιο οργανωμένο και αποτελεσματικό στη σύσφιξη. Ποικιλία ασκήσεων για όλες τις μυϊκές ομάδες. Βελτιώστε τη δύναμη σας, την αερόβια ικανότητά σας και κάψτε λίπος.

PILATES

Η μέθοδος Pilates είναι μια τεχνική γυμναστικής που έχει σκοπό να δυναμώσει το κέντρο του σώματος που είναι οι κοιλιακοί, οι ραχιαίοι, και ψηλά οι γλουτοί. Επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη, επιφέρει μυϊκή τόνωση ή αλλιώς τον έλεγχο που έχουμε πάνω στο σώμα μας, αναπτύσσει δυνατούς μύες σε μήκος και αυξάνει την ευλυγισία. Η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο διορθώνοντας ασυμμετρίες και χρόνιες αδυναμίες αποτρέποντας τραυματισμούς και φέροντας έτσι το σώμα σε ισορροπία.

SPINNING

Αερόβιο ομαδικό πρόγραμμα με ποδήλατα ιδανικό για μείωση σωματικού λίπους και κυτταρίτιδας με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα! Ακολουθήστε το πρόγραμμα αυτό για να γυμναστείτε σαν να βρίσκεστε εκδρομή με ζωηρή μουσική υπόκρουση αλλά και συστηματική προπονητική καθοδήγηση για όσους βρίσκονται στην αρχή

CROSSTRAINING

Ένα από τα πιο έντονα αλλά και δημοφιλή προγράμματα του Fitness, με μια ποικιλία ασκήσεων με το βάρος του σώματος αλλά και με εξοπλισμό είναι στον χώρο μας για μέγιστη καύση θερμίδων και αντοχή στη δύναμη. Χρησιμοποιούνται συστήματα και πρωτόκολλά όπως interval, HIIT, circuits, Tabata.

AERIAL YOGA

Η μαγική επαφή με την αιώρηση κάνει το μάθημα αξέχαστο. Συνδυάζουμε τη χρήση των hammocks (πανιά) με στοιχεία yoga αλλά και pilates και αποκομίζουμε τα κοινά οφέλη σε ενδυνάμωση, κινητικότητα, δεξιοτεχνία και ακροβατική ικανότητα μαζί και με χαλάρωση και διαλογισμό.

YOGA

Η μέθοδος της παραδοσιακής hatha yoga προσαρμοσμένη να είναι κατάλληλη για όλα τα επίπεδα αθλουμένων. Συνδυάστε την γνώση και κατανόηση της σωστής αναπνοής και των παραδοσιακών asanas με την επιστημονικά προσεγμένη οργάνωση και διδασκαλία μαθήματος για την ασφάλεια και την εξέλιξή σας στην πρακτική της Yoga σωματικά και πνευματικά.

CARDIO DANCE

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μαθήματα που συνδυάζει την αερόβια προπόνηση για αντοχή και απώλεια θερμίδων με την διασκέδαση και την ψυχική ευφορία που προσφέρει ο χορός. Διασκεδάζουμε και καίμε θερμίδες στο έπακρο!

SHAPE UP

Ένα πρόγραμμα κυκλικής με στοιχεία HIIT, Tabata και άλλα πρωτόκολλα που γίνεται στο χώρο με τα βάρη και συνδυάζει την προπόνηση δύναμης και αντοχής με τη διασκέδαση!