• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Online Training

Train with the best

Fitness Lifestyle Online

Get access from anywhere: Τα μέλη μας βρίσκουν υποστήριξη από όποιο μέρος του κόσμου και να γυμνάζονται με τα on line προγράμματα που παρέχονται είτε live είτε on demand. Οι προπονητές μας είναι στη διάθεσή σας να συνδεθούν μαζί σας, να σας βγάλουν εξατομικευμένο πρόγραμμα και να σας παρακολουθήσουν είτε με personal training είτε με group τμήματα.

Online Live

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα και από το σπίτι σας ή και από όποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε! Επιλέγετε μια από τις τάξεις που παρέχονται και Online και αξιοποιήστε την συνδρομή σας και μέσω διαδικτύου.

Personal training online

Οι προπονητικοί στόχοι αναλύονται από τους προπονητές μας και έχετε το πρόγραμμα σας στη συχνότητα που επιλέγετε. Το Fitness Lifestyle Club με τη τεχνολογία My Zone παρακολουθεί με όλες τις σύγχρονες τεχνικές της επιστήμης και πλαισιώνει την προσπάθεια σας με τα κατάλληλα προγράμματα.

Video on Demand

Επιλέξτε τα video της βιβλιοθήκης μας για να γυμναστείτε όπου και όποτε το θελήσετε. Επικοινωνείστε μαζί μας για να διαλέξουμε μαζί τα βίντεο που σας ταιριάζουν. Ανάλογα με τους στόχους και τη προπονητική σας περίοδο επιλέξτε ανάμεσα σε Pilates, yoga, 3D dynamic, TRX, Functional, Crosstraining και τους καθηγητές που σας ταιριάζουν.