• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τι κάνουμε για εσάς

Με το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας και την εξατομικευμένη προσέγγιση παρέχουμε υπηρεσίες άσκησης υψηλού επιπέδου και εξασφαλίζουμε την επιτυχία των στόχων σας με την μέγιστη ασφάλεια.

Στο ξεκίνημά σας προσφέρουμε complimentary session personal training, όπου γίνεται.

PRIVATE TRAINING

Personal Training: Απολαύστε την εμπειρία της προσωπικής παρακολούθησης και των εξειδικευμένων προγραμμάτων που δημιουργούνται μόνο για εσάς. Οι προπονητές μας με ειδίκευση τόσο στη προπόνηση αποκατάστασης όσο και στην προπόνηση υψηλών επιδόσεων βρίσκονται κοντά σας, ώστε να ακολουθηθούν τα βέλτιστα πρωτόκολλα για την διεκπεραίωση των στόχων που έχουν τεθεί

Semi Personal: Στις ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες μας κατόπιν ραντεβού δημιουργούμε κλειστά τμήματα των 2 ή 3-5 ατόμων ανάλογα με τους εξατομικευμένους στόχους που έχουμε θέσει και τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να αντιμετωπίζετε

Επιλέξτε από Reformer και Mat Pilates, Yoga και Aerial Yoga μέχρι Trx, Βάρη, Crosstraining, Spinning, Fitboxe και Dance. Γυμναστείτε με τον προπονητή/ προπονήτρια που εσείς θα επιλέξετε, την ώρα που εσείς θέλετε, μόνοι σας ή σε γκρουπ των 2-5 ατόμων.

Οι προπονητές μας με άρτια ακαδημαϊκή μόρφωση και εξειδίκευση πάνω στην αποκατάσταση φροντίζουν να επανέλθουν οι αθλούμενοι μας στην υγιή καθημερινότητα τους. Είμαστε σε άμεση επαφή και συνεργασία με ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, και μπορούμε να διαχειριστούμε υπεύθυνα την αποκατάσταση και την επαναφορά σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες.