ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ

 


 

Matso Men Workouts στο Fitness Lifestyle Club

Επιλέξτε Crossfit, TRX, Fitboxe, Spinning, BodyBars & 3D για Μέγιστη Δύναμη, Αντοχή, Μυική ανάπτυξη & Γράμμωση και κερδίστε δωρεάν λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής!

Nέο πρόγραμμα 60+

Ποτέ δεν είναι αργά για υγεία και ευεξία!!! Μέσα από το νέο πρόγραμμα του Fitness Lifestyle Club σας δίνετε η δυνατότητα να ενισχύσετε την υγεία σας, να βελτιώσετε την ευκινησία σας, και να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα μέσα από τη καλλιέργεια διαπροσωπικών σχέσεων. Σας περιμένουμε, λοιπόν στο χώρο του γυμναστηρίου μας με στόχο να περάσουμε μια ευχάριστη ώρα αλλά και να εξασκήσουμε σώμα και πνεύμα.

ΤRX: H απόλυτη μυϊκή ενδυνάμωση σε 30΄!!!

Ένα πρόγραμμα που μπορεί να γυμνάσει από λοκατζήδες μέχρι και κάποιον που έχει να γυμναστεί από το σχολείο. Η αίσθηση δύναμης που μας δίνει η άσκηση με το βάρος του σώματος κάνει την προπόνηση ευχάριστη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε δοκιμάσει ως τώρα! Μέσα σε 30’ έχετε ολοκληρώσει τη μυική σας ενδυνάμωση με το νέο concept του functional training για όλες σας τις δραστηριότητες.

FITBOXE: Η εκτόνωση!
Εκτονωθείτε και κάψτε θερμίδες ταυτόχρονα! Φορέστε τα γάντια σας και δοκιμάστε τεχνικές αυτοάμυνας και street fight σε πραγματικές συνθήκες με τους σάκους fitboxe ειδικά κατασκευασμένοι για να μας αντέχουν!
SPINNING: Η εγγύηση στο αδυνάτισμα
Μουσική, καλή παρέα και …πώρωση, είναι καλά προγνωστικά για να επιμείνει κανείς στη εγγυημένη προπόνηση για αδυνάτισμα, καρδιοαναπνευστική αντοχή και αθλητικές επιδόσεις. Η αερόβια άσκηση βελτιώνει δραματικά και την ικανότητα του οργανισμού να καίει λίπος και σε ηρεμία και σε άσκηση.
Jumper/Bosu Tο νέο step

Εκτός από τη μεγιστοποίηση της απώλειας θερμίδων και τη μυική ενδυνάμωση με πολύ ιδιαίτερο τρόπο σε μηρούς, γλουτούς αλλά και κοιλιακούς, το Jumper είναι ιδανικό για τη βελτίωση της αλτικότητας, της ισορροπίας και του control στο σώμα μας. Όλα γίνονται αυτά με διασκεδαστικό τρόπο αφού η ισορροπία είναι πάντα μια πρόκληση και βασική ανάγκη για όλους όχι μόνο για τους ηλικιωμένους, για όσους βρίσκονται σε αποκατάσταση τραυματισμών αλλά ακόμη και για τους πιο προχωρημένους!
PILATES GROUP & PERSONAL TRAINING: Από το authentic στο modern Pilate
Ένας τρόπος άσκησης που συνδυάζει την ενδυνάμωση και την ευλυγισία, χωρίς έντονη μυική υπερτροφία με την εναλλακτική άσκηση και τη δυνατότητα να προσφέρει μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων μας και να μας δίνει πιο όμορφα σώματα.
Mat Pilates with Props
Συνεχίζοντας τις παραδοσιακές αρχές του J.H.Pilates σήμερα χρησιμοποιούνται πολυάριθμα βοηθητικά μέσα όπως fitball, foam rollers, power rings, mini balls, gliding discs, jumper, therabands, tonic balls κ.α.  Η μέθοδος Pilates είναι μια τεχνική γυμναστικής που έχει σκοπό να δυναμώσει το σώμα από μέσα προς τα έξω, με ένα τρόπο πολύ φιλικό στο σώμα, συντονισμένες αναπνοές με κάθε κίνηση μεγιστοποιώντας την απόδοσή μας στην καθημερινή μας ζωή, διορθώνοντας ασυμμετρίες και χρόνιες αδυναμίες και αποτρέποντας τραυματισμούς. Με το σύγχρονο εξοπλισμό δίνεται η δυνατότητα για μεγαλύτερη ποικιλία, πολυμορφικότητα και νέα διάσταση στο pilates.
Yoga & Power Yoga

Αρμονικός συνδυασμός από δυναμικές ασκήσεις - στάσεις Yoga και Θιβετιανές ασκήσεις για άντρες και γυναίκες κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης και ηλικίας. Χαρίζει ενέργεια, βοηθάει τη μείωση του περιττού λίπους, δυναμώνει το μυϊκό σύστημα, ευεργετεί τα εσωτερικά όργανα, ξεκουράζει το μυαλό, ανακουφίζει από το στρες και την καθημερινή ένταση. Με μια επιλογή από απλές, ασφαλείς αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις διώχνουμε την ένταση και μαθαίνουμε να χαλαρώνουμε και να σεβόμαστε τις ανάγκες μας, προσεγγίζοντας το σώμα μας με φροντίδα και προσοχή.
Η γρήγορη λύση για αδυνάτισμα, σύσφιξη και γενική ενδυνάμωση. Με 15 λεπτά άσκησης στη πλατφόρμα δόνησης μπορείτε να ενισχύσετε τη προπόνησή σας και να επιταχύνετε τα αποτελέσματα. Η δόνηση ήταν η λύση που χρησιμοποίησαν οι αστροναύτες της NASA για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στο διάστημα και σύντομα χρησιμοποιήθηκε και από τους προπονητές όλων των αθλημάτων. Σήμερα θεωρείται η πιο δημοφιλής «γρήγορη» προπόνηση παγκοσμίως.

Personal training & Lifestyle Coachin

Η άσκηση με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου είναι εφικτή μόνο μέσα από την προσωπική επαφή των προπονητών με τους αθλούμενους. Το Personal Training σημαίνει ότι μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματα αφού όλος ο προπονητικός σχεδιασμός είναι απολύτως εξατομικευμένος.
Αποκατάσταση τραυματισμών – Μετά την ιατρική γνωμάτευση και τη φυσικοθεραπεία είναι απαραίτητη η ενεργητική αποκατάσταση με ειδική διαδικασία για λειτουργική αποκατάσταση και επανένταξη στις καθημερινές μας συνήθειες μετά από προβλήματα μέσης.
Άσκηση και αποκατάσταση υγείας – Η άσκηση προτείνεται σαν ένα μέσο πρόληψης αλλά και θεραπείας πολλών προβλημάτων υγείας. Μόνο όμως με ειδική παρακολούθηση και σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό μπορεί να υπάρξει ασφάλεια και προσαρμοσμένη άσκηση πάνω στη κάθε περίπτωση.
Εντατικό αδυνάτισμα – Η άσκηση σε συνδυασμό με τη διατροφή μπορεί να δώσει μέγιστα αποτελέσματα αλλά και να διατηρηθεί η απώλεια βάρους για περισσότερο διάστημα. Πρόγραμμα διατροφής και στρατηγική για να εφαρμοστεί και να ενσωματωθεί στη καθημερινότητά μας και να γίνει τρόπος ζωής.
Εγκυμοσύνη/Λοχεία – Στην περίοδο της κύησης η άσκηση μπορεί να διευκολύνει τις προσαρμογές του σώματος αλλά και να συμβάλλει στην υγεία της μητέρας και του εμβρύου. Πάντα σε συνεργασία με το γυναικολόγο η άσκηση σε αυτή τόσο σημαντική περίοδο της ζωής μιας γυναίκας μπορεί να είναι πολύτιμη και καθοριστική.
Τρίτη ηλικία – Οι μεταβολές με το πέρασμα της ηλικίας μεγιστοποιούνται με τις καθιστικές συνήθειες και η άσκηση αποτελεί βασικό στοιχείο διατήρησης της καλής φυσικής κατάστασης, της σωματικής και ψυχικής υγείας και της λειτουργικής ικανότητας.
ΔΟΝΗΣΗ
Η γρήγορη λύση για αδυνάτισμα, σύσφιξη και γενική ενδυνάμωση. Με 15 λεπτά άσκησης στη πλατφόρμα δόνησης μπορείτε να ενισχύσετε τη προπόνησή σας και να επιταχύνετε τα αποτελέσματα. Η δόνηση ήταν η λύση που χρησιμοποίησαν οι αστροναύτες της NASA για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στο διάστημα και σύντομα χρησιμοποιήθηκε και από τους προπονητές όλων των αθλημάτων. Σήμερα θεωρείται η πιο δημοφιλής «γρήγορη» προπόνηση παγκοσμίως.